0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 2,25€ / min + pvm/mpm

Tietoturvan päivitys

Tietoturvaohjelmisto suojaa tietokoneesi viruksilta, haittaohjelmilta, tietoverkon kautta tapahtuvilta murtautumisyrityksiltä ja muilta ulkoisilta tietoturvariskeiltä. Jotta tietokoneesi toimisi aina vaivatta, etkä menettäisi tärkeitä tietoja, on erityisen tärkeää, että koneessa on aina ajanmukainen ja toimiva tietoturvaohjelmisto.
 

Näin päivität tietoturvan:

  • Tietoturvaohjelmistot muistuttavat aina uusimpien päivitysten lataamisesta. Järkevintä onkin ladata ne koneelle heti, jottei tietoturvaan jäisi viimeisimpien virusten mentäviä aukkoja.
  • Ohjelmiston päivitys käy käden käänteessä, kun klikkaat ilmoitusta ja seuraat kohta kohdalta sen ohjeita.
  • Tapauksessa jossa olet hävittänyt lisenssikoodin ja tietoturvasi on päässyt vanhenemaan, voit tiedustella uutta lisenssiä palveluntarjoajalta.
  • Jos taas liittymäsi on suljettu tietoturvauhan takia, täytyy kaikki talouden tietokoneet tyhjentää haittaohjelmista ja viruksista.  

Vinkki!

Voit myös hankkia kauttamme Telia Turvapaketin, joka pitää kattavan virussuojauksen lisäksi sähköpostisi aina puhtaana. Tuote asennetaan etäyhteydellä ja tarjolla on eri kokoisia tietoturvaratkaisuja niin koti- kuin toimistokäyttöönkin.

 

AVUN TARPEESSA?

Telia Helppi on helpoin tapa tekniikan ongelmien ratkaisuun. Ratkomme pulmia puolestasi puhelimitse, kotona ja valituissa Telia Kaupoissa kautta maan.

0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 2,25€ / min + pvm/mpm

Lue lisää