0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alk. min + mpm/pvm

Tietoturvan päivitys

Tietoturvaohjelmisto suojaa tietokonettasi viruksilta, haittaohjelmilta, tietoverkon kautta tapahtuvilta murtautumisyrityksiltä ja muilta ulkoisilta tietoturvariskeiltä. Jotta tietokoneesi toimisi aina vaivatta, etkä menettäisi tärkeitä tietoja, on erityisen tärkeää, että koneessa on aina ajanmukainen ja toimiva tietoturvaohjelmisto.

Näin päivität tietoturvan:

  • Tietoturvaohjelmistot muistuttavat aina uusimpien päivityksien lataamisesta. Monessa ohjelmassa on valintana automaattinen päivitys, jolloin päivitykset asentuvat automaattisesti. Vaihtoehtona on myös päivityksistä muistutus, jolloin voit itse asentaa päivityksen tietoturvaohjelmiston ohjeiden mukaan
  • Jos olet hävittänyt lisenssikoodin ja tietoturvasi on päässyt vanhenemaan, voit tiedustella uutta lisenssiä palveluntarjoajalta.
  • Jos taas liittymäsi on suljettu tietoturvauhan takia, täytyy kaikki talouden tietokoneet tyhjentää haittaohjelmista ja viruksista

 

Vinkki!

Jos olet hankkimassa tietoturvaohjelmistoa, saat tilattua Telia Turvapaketin helpoiten asennuspalvelun yhteydessä.

 

Saisiko olla asennuspalvelua?

Telia Helppi on helpoin vaihtoehto esim. uusien älypuhelinten, tablettien, älytelevisioiden tai tietokoneiden ja lisälaitteiden käyttöönottamiseksi tai teknisten pulmien ratkasijaksi. Asennamme ja ratkomme puolestasi puhelimitse tai luonasi paikanpäällä sekä nyt myös kahdessa Telia Kaupassa.

0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alkava min + mpm/pvm

Lue lisää