0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alk. min + mpm/pvm

Ohjelmistopäivitys

Windows-käyttöjärjestelmän sekä Office-tuotepaketin päivitykset kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin, jolloin ohjelmat toimivat entistä paremmin ja järjestelmävirheriskit pienenevät. Päivitykset onnistuvat kätevimmin suoraan Windowsin sisäänrakennetun Windows Update - toiminnon avulla.

Jos käytössäsi on Windows XP jossa ei ole asennettuna SP2:ta tai uudempaa, löydät Microsoft Windows Update -sivustolta korjaustiedostot, ohjelmaparannukset ja päivitykset Windowsiin ja sen useimpiin osiin, kun taas Microsoft Office Update -sivustolta löydät uudet ominaisuudet ja suojauslaajennukset Office-ohjelmiisi. Oheiset ohjeet ovat käyttöjärjestelmille, joissa on Windows XP SP2 tai uudempi, Windows Vista tai Windows 7.
 

Näin päivität ohjelmistosi:

  • Mene käynnistä-valikkoon ja valitse Ohjauspaneeli
  • Etsi kohta Windows Update, tämä löytyy joko suoraan valikosta tai kohdan Järjestelmä alta
  • Saat luettelon suositeltavista ja tarpeellisista päivityksistä. Valitse näistä haluamasi osat ja asenna ne koneellesi.
  • Paras tapa varmistaa, että Windows-käyttöjärjestelmä on ja pysyy ajan tasalla on ottaa käyttöön automaattisen päivitykset Ohjauspaneelin Tietoturvakeskuksesta. 

Saisiko olla asennuspalvelua?

Telia Helppi on helpoin vaihtoehto esim. uusien älypuhelinten, tablettien, älytelevisioiden tai tietokoneiden ja lisälaitteiden käyttöönottamiseksi tai teknisten pulmien ratkasijaksi. Asennamme ja ratkomme puolestasi puhelimitse tai luonasi paikanpäällä sekä nyt myös kahdessa Telia Kaupassa.

0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alkava min + mpm/pvm

Lue lisää