0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alk. min + mpm/pvm
Neuvot ja niksit Tietokoneet ja internet Modeemin/nettitikun/mokkulan asennus

Modeemin/nettitikun/mokkulan asennus

Uusien laitteiden mukana tulee aina asennusohjeet, joita seuraamalla käyttöönotto onnistuu mutkitta. Useimmiten Windows-käyttöjärjestelmä löytää uuden laitteen heti johtojen kytkennän jälkeen, mutta joskus käy kuitenkin niin kurjasti, ettei laite asennu automaattisesti oikein.
 

Näin asennat modeemin, nettitikun tai mokkulan:

  • Useimpien nettitikkujen mukana tulee oma yhteysohjelmisto, joka asennetaan tietokoneelle käyttöönoton yhteydessä. Mikäli yhteysohjelman asennus ei käynnisty automaattisesti, irroita tikku koneesta ja liitä se toiseen samanlaiseen porttiin.
  • Harvoissa tapauksissa asennus ei käynnisty lainkaan ja ohjelma täytyy käynnistää Tietokone-valikosta, jossa se näkyy siirrettävän muistitikun tavoin.
  • Mikäli jostain syystä tikun mukana tuleva yhteysohjelmisto ei toimi tai ei suostu asentumaan, yhteys voidaan muodostaa myös käyttäen Windowsin omaa yhteydenhallintaa.

Saisiko olla asennuspalvelua?

Telia Helppi on helpoin vaihtoehto esim. uusien älypuhelinten, tablettien, älytelevisioiden tai tietokoneiden ja lisälaitteiden käyttöönottamiseksi tai teknisten pulmien ratkasijaksi. Asennamme ja ratkomme puolestasi puhelimitse tai luonasi paikanpäällä sekä nyt myös kahdessa Telia Kaupassa.

0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alkava min + mpm/pvm

Lue lisää