0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 2,25€ / min + pvm/mpm
Neuvot ja niksit Puhelimet ja tabletit Laitteen ohjelmistopäivitys

Laitteen ohjelmistopäivitys

Mobiililaitteissa on paljon merkkikohtaisia eroja, mutta perusperiaatteena päivitykset asennetaan laitteen asetusvalikon kautta tai kytkemällä laite tietokoneeseen. Laitevalmistajat julkaisevat tiuhaan tahtiin netissä käyttöohjeita laitteisiinsa, joten mitä todennäköisimmin merkki- ja mallikohtaiset ohjeet löytyvät hakukonetta käyttämällä.
 

Näin päivität laitteesi ohjelmiston:

  • iPhone ja iPad ilmoittaa aina Asetusten ilmoituksissa kautta, kun käyttöjärjestelmään on tullut päivityksiä. Lataa päivitykset aina, jotta käyttöjärjestelmäsi olisi ajan tasalla.
  • Nokia-puhelinten käyttöjärjestelmän päivitykset onnistuvat mallista riippuen joko suoraan puhelimen valikosta, Nokia Suite-ohjelmistolla (Symbian-laitteet) tai Microsoftin Zune -ohjelmistolla (Nokia Lumia-puhelimet).
  • Samsung-mobiilaitteiden käyttöjärjestelmän päivitykset hoituvat Kies-ohjelman (Android-laitteet) tai Microsoftin Zune-ohjelmistolla (Windows Phone-laitteet).

AVUN TARPEESSA?

Telia Helppi on helpoin tapa tekniikan ongelmien ratkaisuun. Ratkomme pulmia puolestasi puhelimitse, kotona ja valituissa Telia Kaupoissa kautta maan.

0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 2,25€ / min + pvm/mpm

Lue lisää