0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alk. min + mpm/pvm
Neuvot ja niksit Puhelimet ja tabletit Laitteen ohjelmistopäivitys

Laitteen ohjelmistopäivitys

Mobiililaitteiden ohjelmistopäivitykset ovat tärkeitä laitteen tietoturvan ja nopean toiminnan kannalta erittäin tärkeitä. Päivityksillä tuodaan myös monesti käyttöä helpottavia lisäominaisuuksia ja ohjelmistossa esiintyvien virheiden korjauksia. Mobiililaitteissa on paljon merkkikohtaisia eroja, mutta perusperiaatteena päivitykset asennetaan laitteen asetusvalikon kautta ja laite ilmoittaa saatavilla olevista päivityksistä ilmoituksena.

Näin päivität laitteesi ohjelmiston:

  • iPhone ja iPad ilmoittaa aina Asetusten ilmoituksissa kautta, kun käyttöjärjestelmään on tullut päivityksiä. Lataa päivitykset aina, jotta käyttöjärjestelmäsi olisi ajan tasalla.
  • Android puhelimissa (Samsung, Huawei jne.) päivityksestä tulee yleensä ilmoitus ja päivitykset voi tarkistaa asetukset valikon kautta.
  • Tutustu laitteen käyttöohjeeseen netissä hakemalla puhelimen merkkia ja mallia hakupalvelusta, missä yleensä päivityksien tarkastus ja asennus on opastettu tarkemmin

Telia Helppi asiantuntijat auttaa mielellään ohjelmien ja sovelluksien asennuksessa ja päivittämisessä.

Saisiko olla asennuspalvelua?

Telia Helppi on helpoin vaihtoehto esim. uusien älypuhelinten, tablettien, älytelevisioiden tai tietokoneiden ja lisälaitteiden käyttöönottamiseksi tai teknisten pulmien ratkasijaksi. Asennamme ja ratkomme puolestasi puhelimitse tai luonasi paikanpäällä sekä nyt myös kahdessa Telia Kaupassa.

0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alkava min + mpm/pvm

Lue lisää