0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alk. min + mpm/pvm
Neuvot ja niksit Puhelimet ja tabletit Koronavilkku-sovellus

koronavilkku-sovellus

Mikä on Koronavilkku?

  • Koronavilkku on tartuntaketjujen katkaisua tehostava sovellus, jonka löydät App Storesta tai Google Playsta. Sovelluksen on kehittämisestä on vastannut THL.
  • Sovelluksen avulla voimme kaikki osallistua koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn.
  • Sovelluksen käyttö on vapaaehtoista ja maksutonta

Koronavilkun avulla voidaan Tavoittaa koronavirukselle mahdollisesti altistunut käyttäjä sekä tukea käyttäjää toimimaan voimassa olevien toimintaohjeiden mukaisesti ja hakeutumaan terveydenhuollon palveluiden ja tarvittaessa testauksen piiriin.

Koronavilkku-sovelluksen asentaminen

Sovellus löytyy Google Playsta tai App Storesta nimellä ”Koronavilkku”. Sovellusten asentamiseen liittyvät vinkit löydät Helpiltä.
Voit ladata sovelluksen puhelimeesi suoraan myös allaolevista linkeistä

Apple puhelimet - App Store
Android puhelimet - Google Play

Löydät asennusohjeen myös videona Youtubesta

Mitä jos sovelluksen asentaminen ei onnistu?

Jos sovelluksen asentamisessa tulee ongelmia niin suosittelemme tarkistamamaan ja tarvittaessa päivittämään puhelimen käyttöjärjestelmän. Lisäapua laitteidesi päivittämiseen sekä sovellusten asentamiseen saat tarvittaessa Helpin asiantuntijoiltamme.

Sovellus toimii:
- iPhone-puhelimissa , joissa on iOS 13.5 tai uudempi käyttöjärjestelmä. (Käyttöjärjestelmäpäivitys edellyttää noin 2 Gt tyhjää tilaa)
- Android-puhelimissa, joissa on Android-käyttöjärjestelmän 6.0-verso (Marshmallow) tai uudempi sekä Google Play- palvelu*

*Tietyistä uudemmista Huawei -puhelimista (esim. Huawei P40 Pro 5G) puuttuu Google Play -sovelluskauppa ja silloin käytössä on vain Huawein oma "Huawei AppGallery".

Minulla on kysyttävää palvelusta tai sovelluksesta?

Tarkempaa lisätietoa palvelun käytöstä ja sisällöstä saat www.koronavilkku.fi -sivuilta, josta löytyy paljon THL:n kokoamaa tietoa sovelluksen käyttäjille.

Saisiko olla asennuspalvelua?

Telia Helppi on helpoin vaihtoehto esim. uusien älypuhelinten, tablettien, älytelevisioiden tai tietokoneiden ja lisälaitteiden käyttöönottamiseksi tai teknisten pulmien ratkasijaksi. Asennamme ja ratkomme puolestasi puhelimitse tai luonasi paikanpäällä sekä nyt myös kahdessa Telia Kaupassa.

0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alkava min + mpm/pvm

Lue lisää