0600 10 100 0600 10 100 ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 2,25 €/min + pvm/mpm
Helppi esittäytyy

Helppi esittäytyy

Helppi on valtakunnallinen tietotekniikan ja viihde-elektroniikan asiantuntija. Autamme mm. tietokoneisiin, älypuhelimiin, tabletteihin, viihde-elektroniikkaan sekä internetiin liittyvissä asennus-, käyttö-, opastus- ja ongelmatilanteissa. Apumme on suunnattu yksityishenkilöille, pienyrittäjille sekä ammatinharjoittajille – siispä kaikille, joilla on pulmia elektroniikan kanssa.

Puhelintuki

Usein asia ratkeaa nopeasti ja vaivattomasti soittamalla Helpin puhelintukeen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa jo puhelimessa arvioida kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivan avun ja suurin osa ongelmista ratkeaa jo ensimmäisen kontaktin aikana. Mikäli tarve vaatii, käytetään etätukea, jolloin asiantuntijamme pääsee asiakkaan tietokoneelle tekemään tarvittavat toimenpiteet tai opastamaan kätevästi esimerkiksi ohjelman käytössä. Näet koko ajan, mitä asiantuntija tekee, ja puhelun jälkeen yhteys katkeaa.

Asiantuntijamme palvelevat sinua arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 9-16.30.

Soita numeroon 0600 10 100 (2,25 €/min + pvm/mpm).

Tai voit myös varata kiinteähintaisen 30 minuutin ajan puhelintukeen tästä

Lähituki

Mikäli haluat asiantuntijan auttamaan paikan päälle, suosittelemme Helppi Lähitukea. Saat asiasi hoidettua kuntoon helposti ja vaivattomasti yhdellä kertaa!

Lähituki saapuu asiakkaan luo aina viimeistään kolmantena päivänä tilauksesta – ellei toisin ole sovittu. Tarvittaessa voit tilata Helppi-asiantuntijan kotikäynnin pikatoimituksella joko neljän tai 12 tunnin päähän tilauksen tekemisestä.

Varaa lähituen käynti ja tutustu hinnastoomme

 

Helppi tarjoaa tukea myös Telia Kaupoissa

Pystyt asioimaan Helpin kanssa valikoiduissa Telia Kaupoissa. Katso lähin Helppi palvelupisteesi.

Telia Facebookissa
Siirry ylös

Copyright © Telia Finland Oyj 2017 Tietosuoja ja -turva  Telia Helppi palveluiden yleiset ehdot yritysasiakkaille ja ehdot kuluttaja-asiakkaille.