Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia Esports series Season 2 on päättynyt

Uusi kausi starttaa jälleen keväällä 2020.

2. kauden voitti havu gaming

Telia Esports Seriesin toisen kauden CS:GO-mestaruuden on voittanut e-urheilujoukkue HAVU Gaming. Myöhään perjantai-iltana 15.11. pelatussa finaaliottelussa HAVU päihitti Helsinki Redsin suoraan kahdessa kartassa (16–10 Train, 16–6 Dust2). Finaaliottelu pelattiin Helsingin messukeskuksen GameXpoilla livenä ja televisioitiin Jimille. 

”Ihan jees! Tätä lopputulosta lähdettiin hakemaan”, HAVUn pelinsisäinen johtaja Eetu “sAw” Saha kommentoi voittoa heti finaalin jälkeen. Finaaliottelun voi katsoa jälkikäteen Nelosen Ruudusta.

Telia Esports Seriesin kolmoskausi pyörähtää käyntiin keväällä 2020. Sarjan tavoitteena on alusta asti ollut tukea ammattipelaamista sekä viihdyttää myös esports-ummikkoja, että tehdä Suomesta samalla e-urheilun kärkimaa.

HYÖDYNNÄ HUIPPUEDUT

Telian asiakkaana sekä Telia Esport Series -yhteisön jäsenenä saat tilisi linkittämällä lukuisia huippuetuja.

Tutustu myös tarjoukset-sivuun, josta löydät vaihtuvia huipputarjouksia muun muassa erilaisista pelaamisen laitteista ja tarvikkeista.

Haluatko kuulla lisää?

Liity postituslistalle, niin pidämme sinut ajan tasalla Telia Esports Seriesin uutisista.

Usein kysyttyä Telia Esports Seriesistä

Mikä on Telia Esports Series?

Telia Esports Series on e-urheilu- eli kilpapelisarja, johon pääsevät mukaan kaiken tasoiset kilpapelaajat aina ruohonjuuritasolta maan ykköstiimeihin asti.

Miksi Telia haluaa rakentaa esports-sarjan?

Esports on viime vuosina kasvanut hurjasti. Visiossamme Suomi on esportsin kärkimaa ja pelaaminen pohjolan suurin intohimo. Telia Esports Seriesin julkaisu on ensimmäinen konkreettinen askel kohti tätä tavoitetta.

Miksi pelaajat haluaisivat pelata juuri tässä liigassa?

Telia Esports Series on Suomen tasokkain e-urheilusarja, jossa on mahdollisuus nousta harrastajatasolta Suomen kovimmaksi pelaajaksi. Seriesin lähetyksissä seurataan pelaajien matkaa ja sisältö suunnitellaan toimimaan myös vähemmän lajia tunteville. Keskittymällä myös pelaajiin ja joukkueisiin pystymme tarinnallistamaan koko sarjan. Lähetysten tekniseen tasoon kiinnitetään myös erityistä huomiota.

Sarjan tuotantoon on panostettu ja sitä kautta tavoitetaan paremmin laaja katsojajoukko sekä tarjotaan pelaajille ja joukkueille laajaa näkyvyyttä ja tunnettuutta.

Milloin sarja alkaa?

 Kolmas kausi käynnistyy keväällä 2020.

Miten Telia Esports Series liittyy Assemblyyn?

Telia Esports Seriesin tuottaa Assembly, jonka enemmistöosuuden Telia hankki viime kesänä.