Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia Esports Seriesin pelit julkaistu

Kevät on pian täällä, ja samoin on Telia Esports Series. Sarjan 1. kauden pelit on nyt julkaistu.

CS:GO ja Arena of Valor -pelit mukaan Telia Esports Seriesiin

Keväällä 2019 alkavan Telia Esports Seriesin ensimmäiset pelit on nyt julkaistu. Sarjassa tullaan pelaamaan kahta peliä: Counter-Strike: Global Offensive -peliä ja Arena of Valoria.

Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive, lyhyemmin CS:GO, on taktinen taistelupeli. Pelissä kaksi viiden hengen joukkuetta taistelevat toisiaan vastaan vaihtuvissa ympäristöissä. CS:n juuret ulottuvat 90-luvulle saakka ja peli on vieläkin yksi suosituimmista taistelupeleistä. Maailmalla on useita CS-kilpasarjoja ja turnauksia, joiden palkintopotit ovat jopa miljoonia dollareita.

Aikataulu: CS:GO:n 1. kausi pelataan 26.4.-7.6.
Palkintopotti: 40 000 €.
Joukkueet: CS:GO:ta tulee pelaamaan yhteensä kahdeksan joukkuetta, joista neljä ovat Suomen kovimpia CS:GO-joukkeita.

Arena of Valor

Arena of Valor on puhelimella pelattava reaaliaikainen strategiapeli, jossa tarkoituksena on tuhota vastustajajoukkueen tukikohta. Joukkue muodostuu viidestä pelaajasta, joista jokainen pelaa erilaisella hahmolla. Kyseessä on varsin tuore peli: ensimmäiset Arena of Valor -kilpapeliturnaukset pelattiin vasta viime vuonna.

Aikataulu: Arena of Valorin 1. kausi pelataan 27.4. alkaen. Finaalit pelataan kesä-Assemblyssa.
Palkintopotti: 10 000 €.
Joukkueet: Arena of Valor -joukkueet valitaan karsintojen kautta.

CS GO:n kutsuvierasjoukkueet

ENCE
ENCE
HAVU
HAVU
SuperJymy
SuperJymy

Haluatko kuulla lisää?

Liity postituslistalle, niin pidämme sinut ajan tasalla Telia Esports Seriesin uutisista.

Usein kysyttyä Telia Esports Seriesistä

Mikä on Telia Esports Series?

Telia Esports Series on e-urheilu- eli kilpapelisarja, johon pääsevät mukaan kaiken tasoiset kilpapelaajat aina ruohonjuuritasolta maan ykköstiimeihin asti.

Miksi Telia haluaa rakentaa esports-sarjan?

Esports on viime vuosina kasvanut hurjasti. Visiossamme Suomi on esportsin kärkimaa ja pelaaminen pohjolan suurin intohimo. Telia Esports Seriesin julkaisu on ensimmäinen konkreettinen askel kohti tätä tavoitetta.

Miksi pelaajat haluaisivat pelata juuri tässä liigassa?

Telia Esports Series on Suomen tasokkain e-urheilusarja, jossa on mahdollisuus nousta harrastajatasolta Suomen kovimmaksi pelaajaksi. Seriesin lähetyksissä seurataan pelaajien matkaa ja sisältö suunnitellaan toimimaan myös vähemmän lajia tunteville. Keskittymällä myös pelaajiin ja joukkueisiin pystymme tarinnallistamaan koko sarjan. Lähetysten tekniseen tasoon kiinnitetään myös erityistä huomiota.

Sarjan tuotantoon on panostettu ja sitä kautta tavoitetaan paremmin laaja katsojajoukko sekä tarjotaan pelaajille ja joukkueille laajaa näkyvyyttä ja tunnettuutta.

Milloin sarja alkaa?

Monet Telia Esports Seriesiin liittyvät asiat tarkentuvat kevään kuluessa, ja kerromme niistä aina heti, kun mahdollista.

Kuka pelaa sarjassa?

Monet Telia Esports Seriesiin liittyvät asiat tarkentuvat kevään kuluessa, ja kerromme niistä aina heti, kun mahdollista. Pelaajia kutsutaan pelaamaan, mutta myös karsintojen kautta on mahdollisuus päästä mukaan pelaamaan.

Mistä pelejä voi katsoa?

Kanavat, joista Series on katsottavissa, tarkentuvat vielä. Twitch ja Seriesin oma verkkosivu tulevat olemaan paikkoja, joista sarja on katsottavissa.

Maksaako osallistuminen ja mitkä ovat palkinnot?

Monet asiat tarkentuvat kevään kuluessa, ja kerromme niistä aina heti, kun mahdollista.

Palkintosummat julkistetaan samaan aikaan kun pelattavat pelit.

Miksi ette kerro yksityiskohtia sarjasta?

Kaikki ei ole vielä valmista. Monet asiat tarkentuvat kevään kuluessa, ja kerromme niistä aina heti, kun mahdollista.

Miten Telia Esports Series liittyy Assemblyyn?

Telia Esports Series on Assemblyn operoima kilpapelisarja, jota toteutetaan yhdessä Telian kanssa.