Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia Esports Series alkaa pian

Seriesin nettisivut on nyt julkaistu. Tutustu teliaesportsseries.comiin.

Karsintapelit ovat päättyneet

Telia Esports Seriesin karsinnat ovat päättyneet ja sarjassa pelaavat joukkueet on valittu. Perjantaina 26.4.2019 alkavassa Telia Esports Series -e-urheilusarjassa pelataan Counter Strike: Global Offensive -tietokonepeliä sekä Arena on Valor -mobiilipeliä.

COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE

Counter-Strike: Global Offensive, lyhyemmin CS:GO, on taktinen taistelupeli. Pelissä kaksi viiden hengen joukkuetta taistelevat toisiaan vastaan vaihtuvissa ympäristöissä. CS:n juuret ulottuvat 90-luvulle saakka ja peli on vieläkin yksi suosituimmista taistelupeleistä. Maailmalla on useita CS-kilpasarjoja ja turnauksia, joiden palkintopotit ovat jopa miljoonia dollareita.

Aikataulu: CS:GO:n 1. kausi pelataan 26.4.-7.6.
Palkintopotti: 40 000 €.
Joukkueet: CS:GO:ta tulee pelaamaan yhteensä kahdeksan joukkuetta, joista kolme ovat Suomen kovimpia CS:GO-joukkeita.
Karsinnat: Karsinnat pelataan 18.-27.3. Alla olevasta taulukosta löydät tarkan karsinta-aikataulun.

ARENA OF VALOR

Arena of Valor on puhelimella pelattava reaaliaikainen strategiapeli, jossa tarkoituksena on tuhota vastustajajoukkueen tukikohta. Joukkue muodostuu viidestä pelaajasta, joista jokainen pelaa erilaisella hahmolla. Kyseessä on varsin tuore peli: ensimmäiset Arena of Valor -kilpapeliturnaukset pelattiin vasta viime vuonna.

Aikataulu: Arena of Valorin 1. kausi pelataan 27.4. alkaen. Finaalit pelataan kesä-Assemblyssa.
Palkintopotti: 10 000 €.
Joukkueet: Arena of Valor -joukkueet valitaan karsintojen kautta.
Karsinnat: Karsinnat pelataan 20.-29.3. Alla olevasta taulukosta löydät tarkan karsinta-aikataulun.

CS:GO:n karsinta-aikataulut ja palkinnot

Avoimet karsinnat

1. karsinta ma-ti 18.-19.3.
2. karsinta ke-to 20.-21.3.
3. karsinta la 23.3.
4. karsinta su 24.3.

Karsinnan toinen vaihe
1. kierros ma 25.3.
2. kierros ti 26.3.
3. kierros ke 27.3.

Karsintojen parhaat joukkueet pääsevät pelaamaan Telia Esports Seriesiin, jossa jokaisessa pelissä on jaossa rahapalkinto. Voitosta on luvassa 500 euroa ja tappiosta 100 euroa.

Pääpalkinnot jaetaan sijoituksen mukaan seuraavasti:
1. 14 000 euroa
2. 7 000 euroa
3. 2 200 euroa

AoV:n karsinta-aikataulu ja palkinnot

Avoimet karsinnat

1. karsinta ke-to 20.-21.3.
2. karsinta la 23.3.
3. karsinta su 24.3.
4. karsinta ma-ti 25.-26.3.

Karsinnan toinen vaihe
1. kierros ke 27.3.
2. kierros to 28.3.
3. kierros pe 29.3.

Karsintojen parhaat joukkueet pääsevät pelaamaan Telia Esports Seriesiin, jossa jokaisessa pelissä on jaossa rahapalkinto. Voitosta on luvassa 100 euroa ja tappiosta 50 euroa.

Pääpalkinnot jaetaan sijoituksen mukaan seuraavasti:
1. 3 500 euroa
2. 1 500 euroa
3. 800 euroa

CS GO:n Kutsuvierasjoukkueet

ENCE
ENCE
SJ Gaming
SJ Gaming
Helsinki REDS
Helsinki REDS

Haluatko kuulla lisää?

Liity postituslistalle, niin pidämme sinut ajan tasalla Telia Esports Seriesin uutisista.

Usein kysyttyä Telia Esports Seriesistä

Mikä on Telia Esports Series?

Telia Esports Series on e-urheilu- eli kilpapelisarja, johon pääsevät mukaan kaiken tasoiset kilpapelaajat aina ruohonjuuritasolta maan ykköstiimeihin asti.

Miksi Telia haluaa rakentaa esports-sarjan?

Esports on viime vuosina kasvanut hurjasti. Visiossamme Suomi on esportsin kärkimaa ja pelaaminen pohjolan suurin intohimo. Telia Esports Seriesin julkaisu on ensimmäinen konkreettinen askel kohti tätä tavoitetta.

Miksi pelaajat haluaisivat pelata juuri tässä liigassa?

Telia Esports Series on Suomen tasokkain e-urheilusarja, jossa on mahdollisuus nousta harrastajatasolta Suomen kovimmaksi pelaajaksi. Seriesin lähetyksissä seurataan pelaajien matkaa ja sisältö suunnitellaan toimimaan myös vähemmän lajia tunteville. Keskittymällä myös pelaajiin ja joukkueisiin pystymme tarinnallistamaan koko sarjan. Lähetysten tekniseen tasoon kiinnitetään myös erityistä huomiota.

Sarjan tuotantoon on panostettu ja sitä kautta tavoitetaan paremmin laaja katsojajoukko sekä tarjotaan pelaajille ja joukkueille laajaa näkyvyyttä ja tunnettuutta.

Milloin sarja alkaa?

CS:GO:n 1. kausi pelataan 26.4.-7.6. Arena of Valorin 1. kausi pelataan 27.4. alkaen. Finaalit pelataan kesä-Assemblyssa.

Kuka pelaa sarjassa?

CS:GO:ta pelaa Telia Esports Seriesissä kahdeksan joukkuetta, joista jokainen koostuu viidestä pelaajasta. Telia on kutsunut sarjaan mukaan Suomen ykkösjoukkueet ENCEn, SJ Gamingin ja Helsinki Redsin. Viisi joukkuetta pääsee mukaan maaliskuussa järjestettävien karsintojen kautta.

Arena of Valoria pelaa Telia Esports Seriesissä kahdeksan joukkuetta, jotka kaikki pääsevät sarjaan karsintojen kautta.

Mistä pelejä voi katsoa?

Telia Esports Seriesin CS:GO-pelejä voi seurata Subilta perjantaisin iltayhdeksältä. Lähetykset ovat suoria ja ne löytyvät samaan aikaan myös mtv-palvelusta, eli entisestä Katsomosta. Perjantailähetyksen lisäksi mtv-palvelusta voi seurata Seriesiä tiistaisin klo 20, jolloin luvassa on aina kolme ottelua. Ensimmäinen suora pelilähetys tulee Subilta perjantaina 26.4. klo 21.

Lisäksi englanninkielistä lähetystä voi seurata Twitchistä ja Seriesin sivuilta www.teliaesportsseries.com. Twichissä on tarjolla vain peli, ei muuta sisältöä.

Mitkä ovat palkinnot?

Koko Telia Esports Seriesin palkintopotti on tänä keväänä yhteensä 50 000 euroa. CS:GO:n palkintopotti on 40 000 euroa ja Arena of Valorin 10 000 euroa.

Miten Telia Esports Series liittyy Assemblyyn?

Telia Esports Seriesin tuottaa Assembly, jonka enemmistöosuuden Telia hankki viime kesänä.

Telia Esports Seriesin alkuun
päivää
päivää
tuntia
tuntia
minuuttia
minuuttia
sekuntia
sekuntia
Lue lisää