Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia Esports Series season 2 on käynnissä

Tarkemmat aikataulut ja lisätietoa löydät teliaesportseries.comista.

Seuraa pelejä

Telia Esports Series -e-urheilusarjassa pelataan taktista Counter Strike: Global Offensive -taistelupeliä, eli CS:GO:ta. Pelissä kaksi viiden hengen joukkuetta taistelevat toisiaan vastaan vaihtuvissa ympäristöissä. CS:n juuret ulottuvat 90-luvulle saakka ja peli on vieläkin yksi suosituimmista taistelupeleistä. Maailmalla on useita CS-kilpasarjoja ja turnauksia, joiden palkintopotit ovat jopa miljoonia dollareita. 

Seriesin 4.10. alkavalla toisella kaudella pelaa kahdeksan joukkuetta: SJ, HAVU, KOVA, Helsinki REDS, MenaceGG, Veto, ajuri ja HUKKA. 

Viimeisimmät tiedot Telia Esports Seriesin 2. kaudesta löydät teliaesportsseries.comista

HYÖDYNNÄ HUIPPUEDUT

Telian asiakkaana sekä Telia Esport Series -yhteisön jäsenenä saat tilisi linkittämällä lukuisia huippuetuja.

Tutustu myös tarjoukset-sivuun, josta löydät vaihtuvia huipputarjouksia muun muassa erilaisista pelaamisen laitteista ja tarvikkeista.

Haluatko kuulla lisää?

Liity postituslistalle, niin pidämme sinut ajan tasalla Telia Esports Seriesin uutisista.

Usein kysyttyä Telia Esports Seriesistä

Mikä on Telia Esports Series?

Telia Esports Series on e-urheilu- eli kilpapelisarja, johon pääsevät mukaan kaiken tasoiset kilpapelaajat aina ruohonjuuritasolta maan ykköstiimeihin asti.

Miksi Telia haluaa rakentaa esports-sarjan?

Esports on viime vuosina kasvanut hurjasti. Visiossamme Suomi on esportsin kärkimaa ja pelaaminen pohjolan suurin intohimo. Telia Esports Seriesin julkaisu on ensimmäinen konkreettinen askel kohti tätä tavoitetta.

Miksi pelaajat haluaisivat pelata juuri tässä liigassa?

Telia Esports Series on Suomen tasokkain e-urheilusarja, jossa on mahdollisuus nousta harrastajatasolta Suomen kovimmaksi pelaajaksi. Seriesin lähetyksissä seurataan pelaajien matkaa ja sisältö suunnitellaan toimimaan myös vähemmän lajia tunteville. Keskittymällä myös pelaajiin ja joukkueisiin pystymme tarinnallistamaan koko sarjan. Lähetysten tekniseen tasoon kiinnitetään myös erityistä huomiota.

Sarjan tuotantoon on panostettu ja sitä kautta tavoitetaan paremmin laaja katsojajoukko sekä tarjotaan pelaajille ja joukkueille laajaa näkyvyyttä ja tunnettuutta.

Milloin sarja alkaa?

 Toinen kausi käynnistyy 4.10. 

Miten Telia Esports Series liittyy Assemblyyn?

Telia Esports Seriesin tuottaa Assembly, jonka enemmistöosuuden Telia hankki viime kesänä.