Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Kovinta esportsia meiltä ja maailmalta

Telia Esports Seriesin CS:GO:n 3. kausi on käynnissä.

lisää huipputason pelejä

Nyt mukana myös ESL:n Pro League ja muut huipputurnaukset – näe kaikkien osallistuvien suomalaisten joukkueiden ja pelaajien pelit ma 16.3. alkaen. Lue lisää

Myös CS:GO:n torstaisin lähetettävä viikoittainen päälähetys uudistuu. Juontajat Thomas “TonTTu” Tontchev ja Joona “natu” Leppänen kommentoivat illan pelejä yhdessä vieraiden kanssa, sekä keskustelevat pelaamisesti ja sen vierestä talkshow-hengessä. Myös Lootbox-palkintojen mekaniikka on uudistunut. Jatkossa niistä on mahdollisuus saada lisäpalkintoja, kun Telian asiakkuus on linkitetty teliaesportsseries.comiin.

Telia Esports Seriesin CS:GO-otteluita voi seurata maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 18 mtv-palvelussa, C Moressa, Twitchissä ja Telia TV Extra -kanavalla. Finaali pelataan 7.5. ja se televisoidaan Subille. Kolmoskauden CS:GO-voittajajoukkue jatkaa matkaansa DreamHack Wintereille Jönköpingiin marraskuussa 2020. 

Telia Esports Series on pyörähtänyt käyntiin ja sen kunniaksi saat pelivälineitä tarjoushinnoin!
CS:GO-laitetarjoukset
Lue lisää
ESL Pro League -laitetarjoukset
Lue lisää

HYÖDYNNÄ HUIPPUEDUT

Telian asiakkaana sekä Telia Esport Series -yhteisön jäsenenä saat tilisi linkittämällä lukuisia huippuetuja.

Tutustu myös tarjoukset-sivuun, josta löydät vaihtuvia huipputarjouksia muun muassa erilaisista pelaamisen laitteista ja tarvikkeista.

Haluatko kuulla lisää?

Liity postituslistalle, niin pidämme sinut ajan tasalla Telia Esports Seriesin uutisista.

Usein kysyttyä Telia Esports Seriesistä

Mikä on Telia Esports Series?

Telia Esports Series on e-urheilu- eli kilpapelisarja, johon pääsevät mukaan kaiken tasoiset kilpapelaajat aina ruohonjuuritasolta maan ykköstiimeihin asti.

Miksi Telia haluaa rakentaa esports-sarjan?

Esports on viime vuosina kasvanut hurjasti. Visiossamme Suomi on esportsin kärkimaa ja pelaaminen pohjolan suurin intohimo. Telia Esports Seriesin julkaisu on ensimmäinen konkreettinen askel kohti tätä tavoitetta.

Miksi pelaajat haluaisivat pelata juuri tässä liigassa?

Telia Esports Series on Suomen tasokkain e-urheilusarja, jossa on mahdollisuus nousta harrastajatasolta Suomen kovimmaksi pelaajaksi. Seriesin lähetyksissä seurataan pelaajien matkaa ja sisältö suunnitellaan toimimaan myös vähemmän lajia tunteville. Keskittymällä myös pelaajiin ja joukkueisiin pystymme tarinnallistamaan koko sarjan. Lähetysten tekniseen tasoon kiinnitetään myös erityistä huomiota.

Sarjan tuotantoon on panostettu ja sitä kautta tavoitetaan paremmin laaja katsojajoukko sekä tarjotaan pelaajille ja joukkueille laajaa näkyvyyttä ja tunnettuutta.

Milloin sarja alkaa?

CS:GO: 3. kausi on käynnissä 19.3.-7.5.2020.

ESL:n Pro League: 11. kausi on käynnissä 16.3.–12.4.2020.

ESL:n muiden huipputurnausten aikataulut löydät teliaesportsseries.comista.

Miten Telia Esports Series liittyy Assemblyyn?

Telia Esports Seriesin tuottaa Assembly, jonka enemmistöosuuden Telia omistaa.

Liiga ePlayoffs

Virtuaalista viihdettä Liiga-faneille

Liigan playoffsit pelataan sittenkin, kun Suomen ensimmäiset ePlayoffsit starttaavat keskiviikkona 8.4. 

Lue lisää