Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Kaikki eSports-artikkelit

Helsinki REDS ja Telia käynnistävät juniorivalmennuksen – ”Autamme nuoria kohti huippua”

2 min
Pasi Koskinen (vas.) ja Kristo Lindfors (oik.) kuuntelevat, kun syksyllä käynnistyvää valmennushanketta vetävä Toni Luhtpuro jakaa ohjeita. Kuva: Jussi Jääskeläinen

HIFK:n kilpapeliorganisaatio Helsinki REDS ja Telia käynnistävät syksyllä nuorisotoiminnan, joka auttaa nuoria e-urheilun harrastajia kipuamaan lajin huipulle.

 13-17-vuotiaiden pelaajien koulutus alkaa pilottikokeilulla Helsingissä. Tarkemmin suunnitelmista kerrotaan elokuussa Assembly Summer 2019 -festivaaleilla.

 ”Tarjoamme Helsinki REDSin kanssa harjoitustiloja, joissa nuoret pääsevät treenaamaan ja saavat uusia työkaluja pelaamisensa kehittämiseksi. Mukana opetuksessa tulee olemaan kokeneiden nuorisovalmentajien lisäksi maamme kovimpia esports-tähtiä,” Niklas Segercrantz Telian esports-tiimistä lupaa.

”Teleoperaattorit ovat tärkeä osa pelaamista ja olemme ylpeitä saadessamme olla osa kokonaisuutta tuomalla monipuolisen valmennusosaamisemme mukaan palettiin. Pelitaitojen kehittämisen lisäksi on tärkeää ohjata nuoria harrastamaan esportsia tasapainossa elämän muiden osa-alueiden kanssa”, Helsinki REDSin manageri Christer Kasurinen korostaa.

 

”Suomesta esportsin kärkimaa”

”Visionamme on tehdä Suomesta esportsin kärkimaa. Pystymme jo tarjoamaan Assemblyssä lajin harrastajille Suomen tärkeimmän e-urheilutapahtuman ja keväällä käynnistyneessä Telia Esports Serieksessä kaikentasoiset pelaajat voivat ottaa mittaa toisistaan. ENCE-yhteistyön myötä autamme pitämään Suomen maailman huipulla ja nyt pääsemme valmennuksen kautta edistämään muita lajin kärkeen pyrkiviä, Segercrantz iloitsee.

Helsinki REDS on vuonna 2016 perustettu suomalainen e-urheiluseura, joka toimii osana helsinkiläiskiekkojoukkue HIFK:n perheettä. Se on ensimmäinen suomalaisen urheilujoukkueen perustama elektronisen urheilun seura. REDSillä on pelaajia Hearthstonessa, Fortnitessa ja Counter-Strike: Global Offensivessa.

 

Lisää samasta aiheesta

Lisää samalta aihealueelta

Esports
Edellinen artikkeli
“Nyt aukesi polku ammattilaisuudesta haaveileville” - Uusi e-urheilun valmennusohjelma käynnistyy lokakuussa
Telian ja Helsinki REDSin e-urheiluvalmennus avaa ovensa 20 onnekkaalle ensimmäistä kertaa ...
Seuraava artikkeli
ENCEn ja Telian menestystarina saa jatkoa – ”Tämä on ollut tärkeä sivu suomalaisessa esports-historiassa”
Suomen ylivoimaisesti menestynein e-urheilujoukkue ENCE jatkaa matkaansa maailman kärkipaikalle ...