Uuden aikakauden liittymä

Telia Dot on uudenlainen liittymä, jossa maksat vain siitä mitä käytät. Voit käyttää dataa, puheluita ja tekstareita rajattomasti, eikä liittymän hinta silti koskaan ole yli 25 €/kk. Telia Dot -sovelluksessa näet reaaliajassa, paljonko käytät liittymääsi ja mistä laskusi muodostuu. Liittymä tilataan suoraan sovelluksesta, ja ensimmäiset 30 päivää peruskäyttö on maksutonta.

Lataa sovellus ja katso hinta-arviosi!

Saat viestinä linkin sovelluskauppaan.

Lataa sovellus Lataa sovellus

Maksat vain siitä mitä käytät

Telia Dotissa ei ole monimutkaisia liittymäpaketteja, vaan maksat vain siitä mitä käytät – näin voit itse vaikuttaa laskusi suuruuteen. Voit käyttää dataa, puheluita ja tekstareita rajattomasti, ja hintaturvan ansiosta peruskäyttö ei koskaan maksa yli 25 €/kk. Liittymän avaaminen ei maksa mitään, emmekä sido sinua määräaikaisuuteen.

Tasapainota puhelimen käyttöäsi

Telia Dot auttaa sinua tiedostamaan, milloin ja miten käytät puhelintasi. Haluatko vähentää puhelimen turhaa vilkuilua? Tai päästä eroon näytön tuijottamisesta myöhään illalla? Oli tavoitteesi mikä hyvänsä, Telia Dot auttaa sinua saavuttamaan sen. Kaikkein tärkeintä on sinulle oikean tasapainon löytäminen.

Mukavampi digiarki koko perheelle

Telia Dot auttaa perheitä keskustelemaan digiarjesta yhdessä. Mitkä tavat sopivat teille? Kuinka paljon, usein ja mihin tarkoituksiin haluatte laitteita käyttää? Kun yhdessä sovitaan koko poppoolle sopivista tavoista, digiarkikin sujuu helpommin.

Tilaa liittymä puhelimestasi

Sataako räntää vaakatasossa? Ei hätää, Dotin saat ostettua kotisohvaltasi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ladata sovellus sovelluskaupasta. Tarvitset tilaamiseen vain muutaman minuutin ja uusi SIM-korttisi on jo matkalla. Heräsikö kysymyksiä tai tarvitsetko jeesiä? Apu on lähellä: tavoitat asiakaspalvelumme suoraan sovelluksesta arkisin kello 9–17.

Näin asiakkaamme sanovat

”Liittymä on superhelppo ottaa käyttöön, laskutus hoituu kortilta ja lapsen käytön seuranta on helppoa.” – Aleksis

”Dot on ollut käytössä nyt jonkun aikaa ja täytyy sanoa, että tätä ollaan kaivattu! Siisti äppi ja hyvä käyttökokemus 👌” – Sansku2

”Tämä on parasta ja ripeintä asiakaspalvelua mitä koskaan olen saanut, kiitos.”  – Meri

”Huoleton ja kerrankin toimiva ratkaisu, jolla seurata puhelinlaskua ja sen kehittymistä.”  – Klaus

Laskutus Asiakaspalvelu Digihyvinvointi

Yksi liittymä sopii kaikkeen käyttöön

Tarvitsetko SIM-kortin tablettiin tai kakkospuhelimeen? Lopeta pakettien vertailu: Telia Dot sopii tarpeeseen kuin tarpeeseen, koska maksat vain silloin kun käytät liittymää. Surffaaminenkin sujuu, kun data liikkuu nopeasti Telian 4G-verkossa (max 100 Mbit/s).

Huoletonta käyttöä myös reissussa

Lomalle lähdössä? Telia Dot toimii sujuvasti myös ulkomailla. Euroopassa et edes huomaa eroa kotimaahan, sillä EU- ja ETA-maissa puhelut, tekstarit ja netin käyttö maksavat saman verran kuin Suomessa, eli korkeintaan 1 €/päivä. Nettiä voit käyttää Pohjolassa ja Baltiassa rajattomasti, EU- ja ETA-maissa käytössäsi on 0,36 gigatavua per päivä 4G-nopeudella.