Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Uusimmat blogit

"Verkostoitumismahdollisuudet ja liikuntaedut tulivat positiivisena yllätyksenä"

Mitä kesätyöntekijät ajattelivat Telialla työskentelystä? Alina, Lotta, Jerry ja Henry kertoivat, mikä kesätyössä oli inspiroivinta ja mikä kesässä yllätti. Tee kurkistus Telian verhojen taakse ja lue mitä kesätyöt Telian teknologiayksikössä, markkinoinnissa, laskutuksessa ja IT-puolella pitivät sisällään.

Jerry Helenelund on kolmannen vuoden kauppatieteiden opiskelija Turusta. Hänen pääaineenaan on laskentatoimi ja rahoitus. Jerry työskenteli kesän ajan Telian yrityslaskutuksessa.

"Hain Telialle, koska halusin päästä työskentelemään isossa ja kansainvälisessä organisaatiossa. Lisäksi myös muutama tuttuni suositteli Teliaa työpaikkana. Operaattoriala kiinnosti minua, koska se on jatkuvasti murroksessa ja nopeasti kehittyvä.

Työtehtäväni oli käytännössä siirtää liittymän omistajaa yritykseltä toiselle. Työ tuntui alussa haastavalta, mutta haastavuus piti mielenkiintoani yllä. Työn paras puoli itselleni on, että siinä pystyy kokoajan kehittymään ja oppimaan lisää. Kesän aikana opin järjestelmien hallintaa, työpyyntöjen tulkintaa ja päättelyä, myös kielitaitoni parani.

Laskutuksen tiimissä oli loistava meininki. Kesätyöntekijänä olin muiden työtekijöiden kanssa tasavertainen ja palavereissa pystyin avoimesti tuomaan omat mielipiteeni esille. Olin tiimissäni ainoa mies ja sain viettää kesän naisseurassa. Kesän kunniatittelini oli olla tiimini hupitoimikunnan vastaava. Järjestin alkukesästä kollegoilleni tiimipäivän Vuosaari Golfissa, jossa opetin itse heille golfia.

Yllätyin positiivisesti Telian yhteishengestä ja verkostoitumismahdollisuuksista. Myös loistavat liikuntaedut tulivat iloisena yllätyksenä. Kesästä jää mieleen lounashetket ja jäätelötauot kesätyöntekijöiden porukalla sekä Telian sählyvuorot. Ilmapiiri Telialla on joustava ja vapaa, brändi on nuorekas. Voisin jatkaa töitä Telialla tulevaisuudessa kaupallisella puolella. Suosittelen Teliaa työpaikkana, koska isona organisaationa se tarjoaa kilpailukykyisen palkan, liukuvat työajat ja viihtyisän konttorin hyvällä sijainnilla."

Lue myös Alinan, Henryn ja Lotan kokemuksista!

Lisää samalta aihealueelta

Kesätyöntekijöiden blogi Ura Telialla
Lisää samasta aiheesta
Telia työllistää kesällä satoja nuoria – ”Saamme tuhansia hakemuksia vuosittain”
Luomassa tulevaisuutta ja teknologiaa, jolla on väliä
Telia AI Hackathon - astetta erilaisempi työpäivä
Melontaa, meditointia ja maratoneja – yhdessä tekemisen iloa Telialla
Esimiehettömässä organisaatiossa työskennellään yhdessä toisilleen
Hyödynnä vapautta ja vastuuta - uskalla sanoa joo uusille kokemuksille
Assembly untuvikon silmin – 4/5 stereotypiaa kumottuna
"Täällä annetaan oikeasti mahdollisuus siihen, että kesätöissä saa opetella ja kasvaa"
Edellinen artikkeli
Näillä vinkeillä saat enemmän irti kesätyöstä
Lue, miten saat kesätyöntekijänä työjaksostasi enemmän irti ja kartutat ymmärrystäsi sekä ...
Seuraava artikkeli
"On hämmästyttävää, mitä kaikkea ala pitää sisällään liittymien ja laitteiden lisäksi"