Uusimmat blogit

"Verkostoitumismahdollisuudet ja liikuntaedut tulivat positiivisena yllätyksenä"

Mitä kesätyöntekijät ajattelivat Telialla työskentelystä? Alina, Lotta, Jerry ja Henry kertoivat, mikä kesätyössä oli inspiroivinta ja mikä kesässä yllätti. Tee kurkistus Telian verhojen taakse ja lue mitä kesätyöt Telian teknologiayksikössä, markkinoinnissa, laskutuksessa ja IT-puolella pitivät sisällään.

Jerry Helenelund on kolmannen vuoden kauppatieteiden opiskelija Turusta. Hänen pääaineenaan on laskentatoimi ja rahoitus. Jerry työskenteli kesän ajan Telian yrityslaskutuksessa.

"Hain Telialle, koska halusin päästä työskentelemään isossa ja kansainvälisessä organisaatiossa. Lisäksi myös muutama tuttuni suositteli Teliaa työpaikkana. Operaattoriala kiinnosti minua, koska se on jatkuvasti murroksessa ja nopeasti kehittyvä.

Työtehtäväni oli käytännössä siirtää liittymän omistajaa yritykseltä toiselle. Työ tuntui alussa haastavalta, mutta haastavuus piti mielenkiintoani yllä. Työn paras puoli itselleni on, että siinä pystyy kokoajan kehittymään ja oppimaan lisää. Kesän aikana opin järjestelmien hallintaa, työpyyntöjen tulkintaa ja päättelyä, myös kielitaitoni parani.

Laskutuksen tiimissä oli loistava meininki. Kesätyöntekijänä olin muiden työtekijöiden kanssa tasavertainen ja palavereissa pystyin avoimesti tuomaan omat mielipiteeni esille. Olin tiimissäni ainoa mies ja sain viettää kesän naisseurassa. Kesän kunniatittelini oli olla tiimini hupitoimikunnan vastaava. Järjestin alkukesästä kollegoilleni tiimipäivän Vuosaari Golfissa, jossa opetin itse heille golfia.

Yllätyin positiivisesti Telian yhteishengestä ja verkostoitumismahdollisuuksista. Myös loistavat liikuntaedut tulivat iloisena yllätyksenä. Kesästä jää mieleen lounashetket ja jäätelötauot kesätyöntekijöiden porukalla sekä Telian sählyvuorot. Ilmapiiri Telialla on joustava ja vapaa, brändi on nuorekas. Voisin jatkaa töitä Telialla tulevaisuudessa kaupallisella puolella. Suosittelen Teliaa työpaikkana, koska isona organisaationa se tarjoaa kilpailukykyisen palkan, liukuvat työajat ja viihtyisän konttorin hyvällä sijainnilla."

Lue myös Alinan, Henryn ja Lotan kokemuksista!

Lisää samalta aihealueelta

Kesätyöntekijöiden blogi
Lisää samasta aiheesta
"Oppimista tuetaan ja oman työn sisältöön pääsee itse vaikuttamaan"
"On hämmästyttävää, mitä kaikkea ala pitää sisällään liittymien ja laitteiden lisäksi"
"Täällä annetaan oikeasti mahdollisuus siihen, että kesätöissä saa opetella ja kasvaa"
Kannusta, kehu ja keskustele
5G-maailma: koe live-pelin tunnelma missä tahansa
Big data on muodin uusi musta
Tehdään työtä, jolla on tarkoitus
Näillä vinkeillä saat enemmän irti kesätyöstä
Edellinen artikkeli
"Oppimista tuetaan ja oman työn sisältöön pääsee itse vaikuttamaan"
Seuraava artikkeli
"On hämmästyttävää, mitä kaikkea ala pitää sisällään liittymien ja laitteiden lisäksi"