Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Uusimmat blogit

"Oppimista tuetaan ja oman työn sisältöön pääsee itse vaikuttamaan"

Mitä kesätyöntekijät ajattelivat Telialla työskentelystä? Alina, Lotta, Jerry ja Henry kertoivat, mikä kesätyössä oli inspiroivinta ja mikä kesässä yllätti. Kurkista Telian verhojen taakse ja lue mitä kesätyö Telian teknologiayksikössä, markkinoinnissa, laskutuksessa ja IT-puolella piti sisällään kesällä 2017.

Lotta Merisaari vastasi kesällä Telian tilausjärjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta. Lotta opiskelee Helsingin yliopistossa tietojenkäsittelytiedettä ja tämä oli hänelle ensimmäinen oman alan työpaikka.

"Ylläpidon tehtävät olivat itsenäisiä ja opettavaisia. Jos palvelin oli alhaalla, tehtävänäni oli vastata tukipyyntöihin ja selvittää, missä vika piilee ja yhdistää häiriötiedot oikeille ihmisille.

IT-kerroksessa meitä työskenteli tiivis porukka. Kollegoilta sai aina kysyä apua ja teimme päivittäin yhteistyötä. Kun muut olivat lomalla, pidimme testaustiimin kanssa omia palavereita ja teimme yhteisiä projekteja.

Esimieheni oli rohkaiseva ja kysyi jo kesän alussa, mitä tehtäviä haluaisin mieluiten tehdä. Sain oman pääprojektin, joka koski järjestelmien monitorointia ja testausta.
Palkitsevinta kesässä oli huomata oma kehitys ja onnistumisen tunne projektien valmistuttua. On vaikea käsittää sitä, miten paljon töissä oppii uutta tekemällä.

Kesätyöni ohella opiskelin myös neljä yliopiston kesäkurssia. Tähtitiede on sivuaineeni ja unelma-ammattini olisi työskennellä avaruustutkimuksen ja satelliittien parissa.

Rohkaisen hakemaan Telialle kesätöihin, koska täällä tuetaan oppimista ja oman työn sisältöön pääsee itse vaikuttamaan. Vaikka Telia on iso ja iäkäs firma, täällä on lämmin ja nuorekas ilmapiiri ja työntekijöille järjestetään paljon aktiviteetteja."

Lue myös Alinan, Henryn ja Jerryn kokemuksista!

Lisää samalta aihealueelta

Kesätyöntekijöiden blogi
Lisää samasta aiheesta
Telia AI Hackathon - astetta erilaisempi työpäivä
Melontaa, meditointia ja maratoneja – yhdessä tekemisen iloa Telialla
Esimiehettömässä organisaatiossa työskennellään yhdessä toisilleen
Hyödynnä vapautta ja vastuuta - uskalla sanoa joo uusille kokemuksille
Assembly untuvikon silmin – 4/5 stereotypiaa kumottuna
"Täällä annetaan oikeasti mahdollisuus siihen, että kesätöissä saa opetella ja kasvaa"
Kesä 5G-maailmassa
Näillä vinkeillä saat enemmän irti kesätyöstä
Edellinen artikkeli
Näillä vinkeillä saat enemmän irti kesätyöstä
Lue, miten saat kesätyöntekijänä työjaksostasi enemmän irti ja kartutat ymmärrystäsi sekä ...
Seuraava artikkeli
"Verkostoitumismahdollisuudet ja liikuntaedut tulivat positiivisena yllätyksenä"