Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme. Lue lisää

Uusimmat blogit

"Oppimista tuetaan ja oman työn sisältöön pääsee itse vaikuttamaan"

Mitä kesätyöntekijät ajattelivat Telialla työskentelystä? Alina, Lotta, Jerry ja Henry kertoivat, mikä kesätyössä oli inspiroivinta ja mikä kesässä yllätti. Kurkista Telian verhojen taakse ja lue mitä kesätyö Telian teknologiayksikössä, markkinoinnissa, laskutuksessa ja IT-puolella piti sisällään kesällä 2017.

Lotta Merisaari vastasi kesällä Telian tilausjärjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta. Lotta opiskelee Helsingin yliopistossa tietojenkäsittelytiedettä ja tämä oli hänelle ensimmäinen oman alan työpaikka.

"Ylläpidon tehtävät olivat itsenäisiä ja opettavaisia. Jos palvelin oli alhaalla, tehtävänäni oli vastata tukipyyntöihin ja selvittää, missä vika piilee ja yhdistää häiriötiedot oikeille ihmisille.

IT-kerroksessa meitä työskenteli tiivis porukka. Kollegoilta sai aina kysyä apua ja teimme päivittäin yhteistyötä. Kun muut olivat lomalla, pidimme testaustiimin kanssa omia palavereita ja teimme yhteisiä projekteja.

Esimieheni oli rohkaiseva ja kysyi jo kesän alussa, mitä tehtäviä haluaisin mieluiten tehdä. Sain oman pääprojektin, joka koski järjestelmien monitorointia ja testausta.
Palkitsevinta kesässä oli huomata oma kehitys ja onnistumisen tunne projektien valmistuttua. On vaikea käsittää sitä, miten paljon töissä oppii uutta tekemällä.

Kesätyöni ohella opiskelin myös neljä yliopiston kesäkurssia. Tähtitiede on sivuaineeni ja unelma-ammattini olisi työskennellä avaruustutkimuksen ja satelliittien parissa.

Rohkaisen hakemaan Telialle kesätöihin, koska täällä tuetaan oppimista ja oman työn sisältöön pääsee itse vaikuttamaan. Vaikka Telia on iso ja iäkäs firma, täällä on lämmin ja nuorekas ilmapiiri ja työntekijöille järjestetään paljon aktiviteetteja."

Lue myös Alinan, Henryn ja Jerryn kokemuksista!

Lisää samalta aihealueelta

Kesätyöntekijöiden blogi
Lisää samasta aiheesta
"Verkostoitumismahdollisuudet ja liikuntaedut tulivat positiivisena yllätyksenä"
"On hämmästyttävää, mitä kaikkea ala pitää sisällään liittymien ja laitteiden lisäksi"
"Täällä annetaan oikeasti mahdollisuus siihen, että kesätöissä saa opetella ja kasvaa"
Kannusta, kehu ja keskustele
5G-maailma: koe live-pelin tunnelma missä tahansa
Big data on muodin uusi musta
Tehdään työtä, jolla on tarkoitus
Näillä vinkeillä saat enemmän irti kesätyöstä
Seuraava artikkeli
"Verkostoitumismahdollisuudet ja liikuntaedut tulivat positiivisena yllätyksenä"