Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Nopeat yhteydet avoimeen kuituun

Kotoilu ja fiilistely käyvät helpommin, kun netti toimii. Tilaa nopea laajakaista Avoimeen Kuituun.

Surffaa jopa gigan nopeudella

Max 100 Mbit/s

Reilumpaan käyttöön

Max 100 Mbit/s
39,90 € kk

Max 200 Mbit/s

Isoon surffailuun ja pelaamiseen.

Max 200 Mbit/s
49,90 € kk

Max 1000 Mbit/s

Riittää kaikkeen

Max 1000 Mbit/s
59,90 € kk

Isoja elämyksiä Liigasta lähtien

Valitse Telia TV digiboksi, kun haluat kotiisi parhaan mahdollisen katselukokemuksen.

Katso yhteydet kotiisi

Palveluiden tilaaminen edellyttää, että kotiisi on asennettu Avoin Kuitu -päätelaite. Avoimeen Kuituun saatavilla olevat nettivaihtoehdot päivittyvät kauppaamme tyypillisesti kahden päivän kuluttua valokuitupäätelaitteen asennuksesta.

Syötä osoitteesi

Puuttuuko teidän omakotitaloalueelta valokuitu?

Rakennamme valokuituverkkoja omakotitaloalueille, joilla on vähintään 120 kotitaloutta ja joista vähintään puolet haluaa valokuidun. Ilmoita kiinnostuksesi kuituun ja kerää naapurisi mukaan.

Oletko kumppaniverkkomme asiakas?

Telian lisäksi Avoin Kuitu -verkkoja rakentavat ja ylläpitävät sähköyhtiöt, kunnat ja valokuituosuuskunnat eri puolilla Suomea. Kumppaneidemme verkossa tarvitset Avoin Kuitu -päätelaitteen tilataksesi palveluja.

Keskittämisetuile pikakaistalla

Jos sinulla on Telian laajakaistaliittymä, saat tuulennopean mobiililaajakaistan keskittämisetuhintaan 16,90 €/kk (norm. 29,90 €/kk).

Tutustu

ei uhkia, vain mahdollisuuksia

Palkittu Turvapaketti nyt ensimmäisen kuukauden 0 €. Torju virukset ja muut pöpöt netissä, shoppaa verkossa yhtä turvallisesti kuin lähikaupassa ja löydä kadonnut laitteesi alta aikayksikön. 

Kokeile maksutta