Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Asuntomessujen suurarvonta – voita Škoda Scala -henkilöauto

 

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 12.7.-11.8.2019. 

Palkinnot

Palkintona arvotaan yksi kappale (1) Škoda Scala 1.0 115 TSI Style Race Blue -henkilöauto, arvo 24.689,69 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen edellyttää tuotteen tai palvelun ostamista Telialta.

Arvontaan voi osallistua tilaamalla vuoden 2019 asuntomessuilta Telia Yhteys- tai Yhteys Kotiin -liittymän 12.7.-11.8.2019 välisenä aikana. Arvonta koskee kaikkia asuntomessuilta tilattuja maksullisia Telia Yhteys- puheliittymiä ja Yhteys Kotiin -liittymiä. Liittymän tulee olla aktiivinen arvontahetkellä.  Arvonta ei koske maksuttomia Telia Kiinteistösopimus -liittymiä. Kaikki ylläkuvatut liittymätilaajat osallistuvat arvontaan automaattisesti. 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön. 
 
Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvonta suoritetaan 25.11.2019. Jotta asiakas osallistuu arvontaan, kaikki 31.10 mennessä erääntyneet laskut tulee olla maksettuna ja liittymän edelleen aktiivinen. Voitosta ilmoitetaan puhelimitse tai sähköpostitse 27.11.2019 mennessä. Jos voittajaa ei tavoiteta viiden (5) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai numero tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittaja noutaa ajoneuvon erikseen sovittavasta luovutustilaisuudesta. Voittaja vastaa itse palkinnon luovutukseen liittyvistä kustannuksista (esim. matkustamisesta aiheutuva kulu luovutustilaisuuteen).

Verot ja muut asiat

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 

Telia vastaa myös ajoneuvon rekisteröimiseen liittyvistä kustannuksista. Telia ei vastaa ajoneuvon vakuutuksista, muista ajoneuvoon liittyvistä maksuista tai velvoitteista luovutushetken jälkeen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja. 
  
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Telia Finland Oyj
Helsingissä 04.07.2019