Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Uusimmat blogit

Netti muuttokuormassa

Koti tuntuu kodilta, kun saat tavarat paikoilleen ja nettisi toimii. Nappaa tästä ohjeet netin sujuvaan muuttoon.

Lue vinkit, miten netti muuttaa mukanasi uuteen kotiin.

Tee siirtosi hyvissä ajoin

Netin siirto uuteen kotiin ei ole ensimmäisenä mielessä, kun pitää muistaa tärkeämpiäkin asioita, kuten tehdä muuttoilmoitus, uusia sähkösopimus ja päivittää kotivakuutus. Ehkä huomaat unohtaneesi kodin netin, kun ensimmäiset päivät uudessa asunnossa vietät jakaen puhelimestasi nettiyhteyden.

Netin siirtoon olisi hyvä varata aikaa pari viikkoa ennen h-hetkeä, jotta yhteytesi saadaan toimimaan saumattomasti muuton aikana. Kun jätät yhteystietosi, saat meiltä tarjouksen laajakaistasta uuteen kotiisi.

Uusi koti, uusi netti

Asiakaspalvelijamme kertovat uuteen kotiisi saatavilla olevat vaihtoehdot, mutta voit myös itse tehdä netin saatavuushaun. Monissa taloyhtiöissä on edullinen taloyhtiönetti, joka sisältyy vuokraasi tai vastikkeeseesi. Taloyhtiönetin voit pienellä lisämaksulla päivittää nopeammaksi.

Kytkemistä vaille valmis

Nettiyhteys toimii vanhassa osoitteessasi muuttopäivään asti, jonka jälkeen se avautuu uudessa kodissasi. Saat tekstarin, kun laajakaistasi on kytkemistä vaille valmis. Jos kaipaat asennusapua modeemin kytkemiseen, Telia Helppi on tukenasi. Apua saat haluamallasi tavalla esimerkiksi puhelimessa etäyhteyttä hyödyntäen. Voit myös tilata Helppi Lähituen kotikäynnille – saat siitä kotitalousvähennyksen.

Muut palvelut muuttavat mukanasi

Kun teet laajakaistan muuttoilmoituksen, siirrät kätevästi samalla esim. Telia TV -palvelun uuteen osoitteeseen. Puhelinliittymäsi muuttoilmoituksesta sinun ei tarvitse huolehtia, sillä uusi laskutusosoite päivittyy automaattisesti Postiin tehdyn muuttoilmoituksen yhteydessä.

Vinkki! Nappaa keskittäjän mobiililaajakaista  saat sen asiakasetuhintaan 16,90 €/kk, kun kotonasi on laajakaista meiltä.

Muuta nyt netti uuteen kotiisi

Jätä yhteystietosi

Lisää samalta aihealueelta

Muutto Muutto
Lisää samasta aiheesta
Johdotonta tyylikkyyttä uuteen kotiin
Muuttoavuksi ystävät vai ammattilaiset?
Kuinka muuttaa koti älykkääksi
Pakkaamisen ja purkamisen autuus
Ammattilaiset tekevät muutosta siistiä
Jaahas, kuka tämän kaiken oikein siivoaa?
Edellinen artikkeli
Johdotonta tyylikkyyttä uuteen kotiin
Lue vinkit, miten vähennät johtosotkua ja tsekkaa piuhattomien laitteiden valikoima!
Seuraava artikkeli
Muuttoavuksi ystävät vai ammattilaiset?
Mietitkö, kannattaisiko muutto tehdä ystäviesi kanssa vai ottaa suosiolla yhteyttä muuttofirmaan?