Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Yhteyden muodostaminen Samsung Connection Manager -ohjelmalla ja asetukset

  1. Käynnistä Connection Manager -ohjelma.
  2. Syötä PIN-koodi, kun yhteysohjelma kysyy sitä ohjelman avaamisen yhteydessä. Odota, että SIM-kortti rekisteröityy verkkoon ja verkkoyhteys muodostuu.
  3. Avaa yhteys ohjelman keskellä olevasta ympyrästä.
  4. Jos haluat, että jatkossa yhteys muodostuu automaattisesti avatessasi yhteysohjelman, merkitse Asetuksissa täppä kohtaan Muodosta automaattisesti yhteys verkkoon ohjelman käynnistyessä.

Internet- ja yhteysasetusten muuttaminen

  1. Katkaise yhteys nettiin ennen asetusten muuttamista.
  2. Valitse Asetukset (Settings).
  3. Valitse avautuvasta ikkunasta Internet-yhteyden asetukset. Tarkista, että Yhteyspiste-kohdassa lukee internet ja puhelinnumero on 99# tai 99*11#.

Verkkoasetusten muuttaminen

Näin lukitset tietokoneen käyttämään vain 3G-verkkoa:

  1. Valitse Asetukset (Settings).
  2. Valitse avautuvasta ikkunasta Verkkoasetukset (Network settings). Lukitaksesi koneen käyttämään vain 3G-verkkoa, valitse alasvetovalikosta kohta Vain WCDMA (WCDMA Only).

Kohdassa Verkkotila (Network Mode) on oletuksena Automaattinen (Automatic) -asetus, joka tarkoittaa, että tietokone hakee automaattisesti käyttöön voimakkaimman verkon. Lukitaksesi koneen käyttämään vain 3G-verkkoa, valitse alasvetovalikosta kohta Vain WCDMA (WCDMA Only) tai UMTS 900/UMTS 2100.

Huom! Jos lukitset ohjelman käyttämään vain 3G-verkkoa, ei yhteys toimi lainkaan 3G-verkon ulkopuolella.

Mikäli verkkoasetusvalikossa ei ole kyseisiä vaihtoehtoja, lataa yhteysohjelman uusin versio laitevalmistajan sivuilta. Kysy lisätietoja laitevalmistajalta.