Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Sähköpostiliikenteessä häiriöitä hotmail.com, live.com ja outlook.com osoitteisiin

Häiriön alkamisaika: 13.11.2017 00:00:00
Häiriön päättymisaika: 14.12.2017 12:20:00

Hotmail.com, live.com ja outlook.com osoitteisiin lähetetyt viestit Telian inet.fi -loppuisista osoitteista voivat kulkeutua vastaanottajan roskapostiin. Jos vastaanottajalla ilmenee ongelmia, suosittelemme tarkistamaan viestit myös roskapostista ja merkitsemään lähettäjän luotetuksi lähettäjäksi.

Ongelma liittyy kalasteltuihin Telia sähköpostitileihin joiden nimissä on lähetetty paljon roskapostia Telian sähköpostiosoitteista. Haittaliikennettä aiheuttaneet tilit on suljettu ja niiden käyttäjiä on tiedotettu haitasta.

Päivitys 30.11.

Ongelma on laajentunut koskemaan myös niitä osoitteita, joiden sähköpostisuodatukseen käytetään Spamhaus-listaa. Pyrimme ratkaisemaan ongelman Spamhausin ja Microsoftin kanssa mahdollisimman pian.

Päivitys 1.12.

Telian sähköpostiliikenne Spamhausin estolistaa käyttävin osoitteisiin on saatu palautettua. Jatkamme ongelman selvitystä edelleen Microsoftin kanssa.

Päivitys 11.12.

Sähköpostiliikenteessä hotmail.com, live.com ja outlook.com osoitteisiin on havaittu häiriöitä osalla asiakkaista. Olemme aloittaneet toimenpiteet ongelman korjaamiseksi.

Pahoittelemme häiriöstä mahdollisesti koituvaa haittaa.