Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Uusimmat blogit

Bonnier Broadcasting -yrityskaupan tutkinta siirtyy odotetusti toiseen vaiheeseen

1 min

Euroopan komissio jatkaa arviointiaan Telia Companyn Bonnier Broadcastingin yrityskaupasta ja avaa perusteellisen toisen vaiheen tutkinnan.

Telia Company ilmoitti virallisesti Euroopan komissiolle Bonnier Broadcastingin yrityskaupan 15. maaliskuuta 2019. Komissio aloitti tuolloin yrityskauppavalvonnan ensimmäisen vaiheen tutkinnan analysoidakseen kauppaa kilpailuoikeuden näkökulmasta.

Komissio on ilmoittanut Telia Companylle huolenaiheensa, ja prosessi jatkuu nyt perusteellisella toisen vaiheen tutkinnalla, joka kestää yleensä enintään 90 työpäivää.

”Toisen vaiheen tutkinta Bonnier Broadcastingin yrityskaupasta on täysin odotustemme mukainen, ja jatkamme mielellämme rakentavaa vuoropuhelua Euroopan komission kanssa. Uskomme vakaasti, että kaikki huolenaiheet ratkeavat perusteellisessa tutkinnassa”, sanoo Telia Companyn lakiasiainjohtaja Jonas Bengtsson.

Telia Company ilmoitti 20. heinäkuuta aikeensa ostaa Bonnier AB:lta Bonnier Broadcastingin, joka omistaa suomalaisen MTV:n lisäksi ruotsalaisen TV4:n ja myös maksu-tv C Moren. Käteisellä maksettava velaton kauppahinta on 9,2 miljardia Ruotsin kruunua. Yritysosto on luonteva osa Telia Companyn strategiaa, jonka tähtäimenä on tarjota asiakkaille lisäarvoa yhdistämällä Telia Companyn johtava mobiili- ja laajakaistajakeluverkosto sekä teknologinen kyvykkyys pohjoismaiden vahvimpiin lukeutuvan mediatalon sisältöosaamisen kanssa.

Telia Company odottaa, että päätös yrityskaupasta saadaan vuoden 2019 toisella vuosipuoliskolla.

Aiheeseen liittyvää

Artikkelin aihealueet

Medialle Ajankohtaista
Edellinen artikkeli
Koe ainakin nämä – 4 tärppiä kesän Asuntomessuille
Asuntomessut ovat lähteneet hyvin käyntiin Kouvolassa. Nyt onkin hyvä hetki napata kaikki parhaat ...
Seuraava artikkeli
Kello käteen, puhelin kotiin – eSIM mullistaa älykellojen käytön
Tämä ei ole tieteiselokuvaa: puhelimen kanniskelusta pääsee nyt eroon lenkkipolulla. Kun ranteessa ...