Backdrop

Arvontojen säännöt

Telian Arpa-palvelun arvonta

Arvonnan järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan Asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomen kansalaiset ja Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telia-yhtiöiden sekä heidän kumppaneidensa henkilökunta perheineen sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 01.05.2024 - 30.06.2024. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot

Palkintoina kaikkien osallistujien kesken arvotaan:

AirPods (2. sukupolvi), 139 €, 1 kpl AirPods Pro (2. sukupolvi), 259 €, 1 kpl Onyx Studio 7, 129 €, 3 kpl

Palkintojen yhteisarvo on 785 € sis alv. Tuotteita yhteensä 5 kpl.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. Mikäli arpoja lunastetaan arvontaperiodin aikana arvioitua enemmän, Telia varaa mahdollisuuden palkintojen lisäämiseen arvonnan aikana.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua poimimalla koodeja Telian lähetyksistä sekä sosiaalisesta mediasta ja syöttämällä koodit sivustolle telia.fi/arpa. Koodien muuttaminen arvontakupongeiksi edellyttää rekisteröitymistä Telian Arpa-sivulla, mutta ei markkinointiluvan antamista. Arpoja voi saada lisäksi luomalla tunnuksen Telian Arpa-sivustolle (1 kpl), tai antamalla markkinointiluvan tilin luonnin yhteydessä (1 kpl). Lisäksi arpoja voi saada Telian tai Telian yhteistyökumppanien viestintäkanavista. Arvoista voi voittaa yllä kohdassa ”Palkinnot” määritettyjä palkintoja. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvontoja suoritetaan 01.05.2024 - 30.06.2024 välisenä aikana. Voitosta ilmoitetaan Telian Arpa-sivustolla sekä voittajan mahdollisesti ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli voittaja ei toimita fyysiselle palkinnolle toimitusosoitetta tai osoitetta ei löydy 30 päivän aikana, Telialla ei ole velvollisuutta lähettää palkintoa. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta tai osallistuja on antanut väärät osoitetiedot. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Fyysiset palkinnot toimitetaan 30 päivän kuluessa voitosta Suomessa sijaitseviin osoitteisiin.

Verot

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Telia Finland Oyj Helsingissä 01.05.2024