Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

5G:llä sujuvampi arki

Tee kodistasi älykäs, tapaa ystäviäsi virtuaalitodellisuudessa ja naputtele työmeilejä missä ikinä haluatkin.
Tulevaisuudessa 5G mahdollistaa jopa 20 x nopeammat yhteydet
Tulevaisuudessa 5G mahdollistaa jopa 20 x nopeammat yhteydet
5G-laitteilla saat verkosta parhaan mahdollisen nopeuden
Laajennamme 5G-verkkoamme kiihtyvällä tahdilla
5G yksityisille split

mielenrauhaa 5G:stä

Mieti, jos voisit missä tahansa olla varma kotisi turvallisuudesta ja siitä, että kodin kaikki laitteet toimivat oikein. 5G tulee mahdollistamaan tämän ja enemmänkin. Sen avulla pystytään toteuttamaan VR- ja IoT-ratkaisuja, jotka helpottavat elämääsi ja tuovat siihen uutta sisältöä.

Näin 5G vaikuttaa elämääsi

5G yksityisille älykäs liikenne

Älykäs liikenne

Automatiikan ei tarvitse viedä sinulta ajamisen iloa, mutta se auttaa sinua reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Autosi on yhteydessä muihin lähistöllä kulkeviin autoihin tehden liikennevirroista ennakoitavampia, sujuvampia ja turvallisempia.

5G yksityisille joustava työ

Joustava työ

5G:n avulla työskentelet tehokkaasti sielläkin, missä nykynetin kuuluvuus on heikko. Nopeasti ympäri maailman viuhuvien tiedostojen ja toimivien videoyhteyksien ansiosta olet aina sataprosenttisesti mukana. Mieluisassa työympäristössä myös stressitasosi laskee.

5G yksityisille perhe

Perhe ja ystävät

Joudutko asumaan kaukana rakkaimmistasi? Virtuaalitodellisuuden avulla yhteydenpito heihin voi olla muutakin kuin pelkkiä viestejä ja videopuheluita. Voit käydä isoäitisi kanssa virtuaalikävelyllä rannalla tai osallistua ulkomaille muuttaneen sydänystäväsi juhliin.

5G yksityisille vaikuttavaa viihdettä

Vaikuttavaa viihdettä

Hyppää VR-lasien välityksellä vaikka keskelle maailman parhaimpia futismatseja tai suosikkilaulajasi livekeikkaa. Huippunopeilla mobiiliyhteyksillä viet myös verkkopelaamisesi aivan uudelle tasolle.

5G yksityisille koti

Esineiden internet

5G:n avulla saat reaaliaikaista tietoa kotisi turvallisuudesta, missä ikinä oletkaan. Säästät energiaa, rahaa ja vaivaa, kun vuotava tiskikone, päälle jääneet valot tai auki jäänyt ikkuna eivät jää enää huomaamatta.

5G kuluttajille terveys

Terveys

Haluaisitko tietää itsestäsi enemmän? Kerää helposti dataa ravitsemuksestasi, nukkumisestasi ja liikunnastasi. Välty yllätyksiltä, kun kehossasi olevat biosensorit analysoivat jatkuvasti tärkeimpiä elintoimintojasi. Pidä itsestäsi parempaa huolta tiedon avulla.